Dünya yaşlılar günü münasebetiyle Değerli İş İnsanı Sn. Rasim Menteşe ve ailesini ziyaret ettik.
07 Ekim 2022

Dünya yaşlılar günü münasebetiyle Bozdoğan Rasim Menteşe İlçe Devlet Hastanesi binamızın yapımını üstlenen, Bozdoğan halkı tarafından sevilen ve sayılan, hastanemizin ismini aldığı Değerli İş İnsanı Sn.Rasim Menteşe ve ailesini ziyaret ettik.

Geçmişin tecrübelerini günümüze aktararak geleceğe ışık tutan bir kaynak olan yaşlılarımız, toplumumuzun ve ailelerimizin temel direği, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en kıymetli değerlerimizdendir.

En verimli çağlarını ülkesine ve milletine hizmetle geçirmiş bütün değerli büyüklerimizin Yaşlılar Günü’nü kutlar, kendilerine sağlıklı, uzun ömürler dileriz.

• WhatsApp Image 2022-10-07 at 14.47.23 (3).jpeg
  • WhatsApp Image 2022-10-07 at 14.47.23 (2).jpeg